+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

Tuinaanleg

Een tuin laten ontwerpen vergt vakmanschap, liefde voor het vak en ervaring, allemaal punten waarvoor Tuinontwerp Thienpont uit Ninove centraal staat.

Een goed tuinontwerp vormt natuurlijk de basis van een goed ontworpen hof. Bij een tuinontwerp ligt bij Thienpont de focus op kwaliteit. Dat zal je snel opmerken aan onze realisaties, de materiaalkeuze van bloemen, planten enz.. Een tuincreatie gebeurd door ons op een manier dat u er zich het hele jaar thuis voelt en jarenlang zal genieten van uw tuin. Om na het tuincreëren, verzekerd te zijn van een mooie tuin verzorgen wij ook graag uw tuinonderhoud.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van verschillende soorten tuinen. Of het nu gaat over het ontwerpen van een stadstuin of landschapstuin , exotiche tuin, onderhouds vriendemlijke tuin, romantische tuin, cottage tuin of strakke tuin, wij voelen ons thuis in elke tuin. Bij Bart Thienpont kan je elk soort hof laten ontwerpen!

Tuinontwerp, volgens een totaalpakket

Het ontwerp van uw tuin realiseren we volgens een totaalpakket. Wat betekend dat we alle werkzaamheden voor u verzorgen, zoals: Kleine grondwerken, beplaten, gras aanleggen, bomen platen, … tot zelfs ontwerpen en plaatsen van hekkens en poorten. Kortom we verzorgen alles om uw tuin helemaal compleet te maken . Wij garanderen een perfect uitvoering en vertrekken pas als u helemaal tevreden bent.
Op onze website vindt u vele voorbeelden van prachtige tuinen die wij hebben ontworpen.