+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

Houten Tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen gezocht? Dan zit je aan het juiste adres bij E-woodproducts. Met een houten tuinmeubel houdt u een neutrale uitstraling in uw tuin. Wilt u graag wat kleur toevoegen? Dan kunt u even kijken tussen onze leuke accessoires hier op de website of de site van E-woodproducts.

Houten tuinmeubelen zijn veel meer dan een paar planken bij elkaar.

Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn.

E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen van de Houten tuinmeubelen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. In onze webshop geven wij een overzicht van tuinmeubelen in alle prijsklassen.

Wij verkopen aan idereen

Naarmate wij in de loop der jaren Houten tuinmeubelen aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Bestel uw houten tuimeubel

Heeft u mooie houten tuinmeubelen gezien? Bestel ze veilig en snel online. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier enkele relevante pagina’s op onze website: