+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

HOUTHANDEL

MDF platen

Van de plaat materialen zijn de MDF platen zeer populair om bijvoorbeeld zelf meubels of kastdeuren van te maken. De plaat is opgebouwd uit gedroogde houtvezels die worden gemengd met een kunsthars waarna ze in een plaat worden geperst. De Medium Density Fibreboard afgekort MDF plaat is zeer goed te bewerken. MDF platen laten zich gemakkelijk boren, zagen, frezen, schroeven, spijkeren en het splintert niet. Het heeft een grote buigsterkte en werkt niet of nauwelijks. Bij bepaalde MDF toepassingen zoals voor schappen of rekken kunnen deze na verloop van tijd door de belasting erop doorbuigen. Dikkere platen vanaf 18 mm zijn doordat deze worden geperst minder vast en zijn hierdoor in de kern poreus. Hoe dikker de plaat hoe groter de kans op een poreuze kern. Dit is mogelijk te merken bij het afwerken van de zijkanten wanneer de MDF plaat is gezaagd. Door de poreuze structuur krijgt de plaat een zuigende werking wanneer deze wordt geschilderd. Aangeraden wordt om twee lagen grondverf aan te brengen waarna de plaat afgelakt kan worden of een MDF plaat met lakdraagfolie toepassen deze is al voorzien van een laag grondverf en kan direct afgelakt worden. Zorg bij het verwerken van MDF voor persoonlijke beschermings middelen die ervoor zorgen dat bij het zagen, boren en frezen geen houtstof wordt ingeademd. Bestel-bouwmaterialen.nl levert standaard MDF platen met een persing van ca. 720kg/m3, groene waterwerende MDF platen V313, MDF platen met lakdraagfolie en door en door gekleurde MDF platen uit voorraad. Eenvoudig online bestellen en snel geleverd.

Goedkope dakramen

Dakramen zijn van essentieel belang voor de gehele isolatie van uw dak. Als deze gecomprimeerd is kan dit de hele balans op uw bovenverdieping verstoren. Goede dakramen zijn bij veel bouwhandels echter enorm duur. Bij Bestel-bouwmaterialen.nl kunt u echter uitstekend terecht voor goede kwaliteit dakramen voor een lage, zelfs goedkope prijs!

Goedkope kwaliteit

Bij Bestel-bouwmaterialen.nl tonen wij aan dat goedkope materialen, helemaal niet van slechte kwaliteit hoeven te zijn. Wij verkopen naast dakramen nog tal van andere producten van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor al uw behoefte op het gebied van bouwmaterialen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Meranti multiplex goedkoop

Meranti multiplex is hout van de allerbeste kwaliteit. Stevig en duurzaam, maar toch makkelijk te manipuleren naar de vormen waarmee u het in uw projecten wilt verwerken. Of u nu hobbyist bent of met grotere projecten bezig bent, meranti multiplex is altijd een goede keuze om mee te werken. Nergens is het zo goedkoop verkrijgbaar als bij bestel-bouwmaterialen.nl.
 

Goedkoop en goed

Goedkoop betekent echter niet dat u inlevert op de kwaliteit van het hout. Meranti multiplex is van dezelfde hoog kwaliteit die u normaal gewend bent. Dat geldt overigens voor alle producten in ons assortiment. Deze zijn allen van zeer hoge kwaliteit en snel verkrijgbaar. U hoeft nooit meer naar een andere bouwhandel voor uw producten.

Parkbank Table de jardin boispicknicktafel tuinmeubelen