+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

Picknicktafels

Picknicktafels nodig? Wij bieden op onze website een overzicht van leveranciers, producten en webshops van picknickbanken en tafels in Vlaanderen en Nederland.

Picknicktafels bestellen

Een picknicktafel is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of stoelen die kan gebruikt worden om te picknicken. Vaak staan deze permanent opgesteld en voor iedereen vrij toegankelijk op verzorgingsplaatsen langs autowegen, in recreatiegebieden, in parken of op pleinen. Je treft ze ook aan in de natuur, bijvoorbeeld waar (natuur-)wandelingen beginnen en op plaatsen waar je een mooi uitzicht hebt of waar je van de rust van de natuur kan genieten. Picknicktafels zijn over het algemeen gemaakt van hout of van plastic. De picknicktafels in recyclagerubber zijn in opmars. De dag van vandaag kopen veel bedrijven banken voor hun personeel om onder de middag te lunchen, maar ook scholen en particulieren zijn vragende partij.

Houten picknicktafel

Houten picknicktafels worden over het algemeen gemaakt van planken en balken. Behandeling van de picknicktafel is nodig om te voorkomen dat de picknicktafel gaat verrotten, scheuren en/of verkleuren vanwege het weer. Bij houten picknicktafels wordt er meestal gebruik gemaakt van tuinbeits of andere verf. Het tafelblad en de zitbanken zijn meestal vastgemaakt aan de balken of poten door middel van spijkers, bouten of schroeven.

picknicktafels

Leveranciers en handelaars

Douglas picknicktafel

Douglas picknicktafels zijn gemaakt van douglas hout. Dit is een relatief duurzame houtsoort en is in verhouding tot andere houtsoorten erg zacht. Aan een Douglas picknicktafel van E-woodproducts beleef je een gezellige tijd met familie of vrienden. We trachten een maximaal comfort te bereiken voor de ideale beleving. Klik op de foto of op de “meer info”-knop om alle informatie te weten te komen.


Picknickbank

Simone is een leuk ogende picknickbank/tafel met de oerdegelijke duitse bierbank als voorbeeldmodel. Deze mooie tafel met vaste banken is afgewerkt in witte en grijze kleuren en verdient een plaats in elke tuin groot of klein.


Table de jardin bois

Faites-vous plaisir grâce à notre sélection Table de jardin à un prix généreux ! Ne manquez pas à découvrir toute l’étendue de notre offre à prix cassé. Vous recherchez un site qui vous guide, vous conseille sur votre achat Table bois moins cher, vous présente les dernières tendances tout en vous garantissant un prix qui rime avec réductions et bonnes affaires, vous ne pouviez pas mieux tomber ! Car tablesdepiquenique.fr  propose des promotions quotidiennes sur les meilleures ventes de table de jardin. Vous trouverez sans peine votre bonheur, économies et sourire garantis !


Picknikctafels E-Woodproducts

Op onze website geven wij ook een overzicht van onze kwaliteitsvolle picknicktafels entuinbanken, die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels en banken aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren.