+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

Steenkorven

Steenkorven of schanskorven zijn zeer populaire afsluitingen die je tegenwoordige in heel veel tuinen ziet. Wij geven hier op onze website een overzicht van leverancier en plaatsers van deze moderne afsluitingen. De vulling van stenen gecombineerd met een hoogwaardig staal maken steenkorven en schanskorven tot een prachtige aanvulling van uw tuin. Maar stenen korven zijn ook uitstekend inzetbaar als grond- of waterkering. Door het specifieke karakter  van de korven kan bijna elke gewenste vorm worden gerealiseerd.

Wat zijn steenkorven?

Een schanskorf ook wel steenkorf of gabion is een korf, cilinder of andere omhulling die met grond, zand of steenachtige materialen gevuld wordt.De hedendaagse schanskorf vindt zijn oorsprong in de middeleeuwen, toen schanskorven als een onderdeel van militaire fortificaties gebruikt werden. Momenteel worden ze voornamelijk gebruikt als civieltechnische of bouwkundige constructie, waarbij de schanskorf zowel constructief als decoratief kan aangewend worden.

steenkorven

Leveranciers – Producenten en Plaatsers

Steenkorf.net

Steenkorf.net is de webshop voor steenkorven. De steenkorf is een mooi alternatief voor o.a. een steenschutting, houten schutting of tuinafscheiding. Onze steenkorven zijn van thermisch gegalvaniseerd ijzer, kwaliteit is gegarandeerd.

De levertijd van onze steenkorven bedraagt zo’n 7 werkdagen.

U kunt de korven ook bij ons bezichtigen in de showroom. Eventueel ook korven op maat leverbaar. Voor maatwerk kunt u altijd contact met ons opnemen voor een aanbod.

Steenkorven Thienpont

Thienpont is al jaren de specialist in Stenen afsluitingen. Wij ontwikkelen en plaatsen voor onze klanten korven en andere afsluitingen op maat. Zo zijn wij uitgegroeid tot de referentie in korven in Oost Vlaanderen met kwaliteit voor de beste prijs!