+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

Tags1

Leer van de effecten van de zon
Wat heb ik te zeggen over de vele dingen die ik in de loop der jaren heb geprobeerd te zeggen, maar nooit heb kunnen schrijven? In feite is het bijna een grapje geworden dat ik al eerder heb “geprobeerd” om over lichte adviezen te schrijven. Maar volgens mij is het de waarheid. De waarheid is dat er zoveel dingen zijn die we van het licht kunnen leren, dat ik weer dingen over het licht lees.

Ten eerste kunnen we veel leren over licht door er alleen maar naar te kijken, dus als ik praat over de dingen die ik heb geleerd van het licht, heb ik het niet alleen over het lezen van boeken of tijdschriften, of het doen van onderzoek. Ik heb het over het kijken naar hoe de zon de planeet beïnvloedt en hoe het licht van de zon de dingen in onze wereld laat gebeuren.

We zien dit licht in de vorm van de sterren, de zon en de maan. Het is wat warmte afgeeft en verantwoordelijk is voor de dag- en nachtcycli die we in ons leven ervaren. We ervaren dit licht ook in onze huizen. Het licht van de zon, de sterren en de maan geeft ons de kleuren die we met onze ogen zien. We krijgen dit licht ook van de andere planeten in ons zonnestelsel, zoals Mars en Jupiter, en van de atmosfeer van de zon, zoals de zuurstof in de lucht.

hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout