+32 495 21 45 83 info@seobureau.be

Tags2

We moeten begrijpen hoe de zon werkt, en hoe de energie eruit komt, want dit is wat we gebruiken om met onze ogen te zien. Als we dit aspect van de natuur niet begrijpen, kunnen we gemakkelijk iets anders bedenken als het gaat om hoe we dit licht ervaren.

Een van de belangrijkste dingen die we kunnen leren van de effecten van de zon is dat het licht zelf niet het ding is dat echt belangrijk is. De dingen die we met onze ogen zien zijn eigenlijk alleen maar een manier om de eigenlijke fysische eigenschappen van de zon te beschrijven, en niet het eigenlijke licht zelf.

Licht is eigenlijk niets meer dan kleur, en terwijl we de kleuren die we in onze wereld zien door dingen als de zon, de sterren en de maan krijgen, zijn de eigenschappen van de elektronen in de buitenste schil van de zon de werkelijke samenstelling van de zon. Dit is waar het licht vandaan komt. De elektronen zijn als deeltjes, en ze draaien altijd in hun eigen kleine banen en veranderen. Wanneer de zon een heldere, maar niet erg intense straling heeft, heel dicht bij het oppervlak van de aarde, produceert dit wat we kennen als zichtbaar licht.

Naarmate het zonlicht wegtrekt, wordt het echter steeds donkerder, omdat het aantal elektronen dat de zon produceert afneemt. en de duisternis intreedt. Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen we de zon zien door de wolken en de sterren, en dan de hemel, en zelfs met ons blote oog. Het verschil tussen licht en donker wordt bepaald door de eigenschappen van deze deeltjes, en het hangt allemaal af van de eigenschappen van de atomen en moleculen in ons lichaam.

In ons lichaam is dit licht eigenlijk energie die we van de zon krijgen, maar dit betekent niet dat we er niet van kunnen profiteren, want in het proces van het begrijpen van hoe het licht van de zon ons beïnvloedt, kunnen we het licht van de zon daadwerkelijk gebruiken in ons eigen leven. Het geeft ons warmte in de vorm van kachels en ventilatoren, het voorziet ons van elektriciteit en geeft ons zelfs licht en warmte om te koken. Alleen al door te kijken naar de temperatuur van het water waarin we ons momenteel bevinden, kunnen we een idee krijgen van hoeveel van dit licht we misschien missen. Hoewel de stralen van het licht van de zon eigenlijk geen schade aanrichten, zullen we het pas echt merken als de energie uitvalt en de zon niet zo actief is.

hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout